Novi Sad
26.04.2023.
17:30 > 15:12
Na novosadskim ulicama uskoro će se naći 870 plastičnih kontejnera za odlaganje smeća.
  • Džabadaja

    27.04.2023 10:07
    uz odnošenje
    Na Adicama smeće (u nekim ulicama) zna da stoji po ceo dan tek negde posle ponoći ga odvoze.Toliko o ažurnosti čistoće
  • milicica

    26.04.2023 20:38
    edukujte radnike
    Danas sam naisla kad su dosli po otpad i bogo mili pobesnela od radnika rasturaca.Davola iz pakla bi istresli a ne kontejnere koje bukvalno rasturaju. Prvo su pretrazivali pa razbacali a onda posto je vetar bio jak pa razneo papir i kese pokupili 2 ili tri komada a ostalo nisu hteli kao da ce njihovi higijenicari koje nisam videla bar godinu dana pokupiti.
  • Banderaš

    26.04.2023 19:34
    Eto koliko nas košta bahatost,besnilo i primitivizam.
    Video sam u Cirihu kontejnere sa utisnutom godinom proizvodnje 1984 godina. Čiste,čitave,sa točkovima,ručkama i poklopcem.
    Oni time jasno kažu sve o svojoj kulturi i vaspitanju.
    Isto tako sam video ispod prozora u 03h ujutro upaljeni kontejner koji je neka budala upalila u 03h ujutro i vatrogasce koji su morali da ugase plamen koji je plamtio i do drugog sprata.
    Ujutro su iz Čistoće Novi Sad doneli 2 potpuno nova kontejnera i odneli ostatke izgorelih,da bi popodne dosao lik koji pretura po kontejneru i odkinuo poklopac kontejnera,odvalio ga !! I na pitanje suseda zasto to uništava,odgovorio je da nam poklopac ne treba !!?
    To jasno kaže sve o našoj,srpskoj kulturi i vaspitanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna